Coaching

loopbaanbegeleiding, burn-out coaching en TRE

Stress, burn-out & bore-out
De zoektocht naar je unieke zelf

Hoge werkdruk, werk dat niet bij jou past of de drukte van het (gezins)leven zorgt voor extra stress. Als die extra stress langdurig aanhoudt, kan dit leiden tot een Burn-out of Bore-out en kunnen er allerlei klachten ontstaan.

Waar een probleem is, is ook een oplossing...

In mijn diverse opleidingen heb ik geleerd om bepaalde patronen achter problemen te ontdekken. In dit coachtraject krijg jij inzicht in jouw doen en laten, je leert waar je blij van wordt en wat je grootste energievreters zijn. Wie of wat bepaalt deze aanpak? Jij! Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes.

Een breed gamma aan toepassingen zorgt er voor dat ook jij in mijn praktijk de nodige ondersteuning krijgt in je zoektocht naar je unieke zelf. De inzichten die we samen verwerven, kunnen de start zijn om opnieuw in beweging te komen. Dit coachtraject is geschikt voor zowel mensen die met een Burn-out of Bore-out af te rekenen hebben als voor mensen die preventief aan zichzelf willen werken.

Meer weten?

Contacteer mij

"In elke coachsessie vertel je kort waar je voor komt. Maar daarna doen we oefeningen waarbij je met je hoofd leert begrijpen wat je lichaam echt wil. Zo kunnen je hoofd en lichaam terug met elkaar communiceren."

Loopbaanbegeleiding
Inzichten op mentaal, fysiek en emotioneel vlak

Twijfel jij aan je loopbaan? Ben je onzeker of je wel de juiste keuze gemaakt hebt? Heb je moeite of angst om te communiceren op de werkvloer? Of kom je iedere avond moe en gefrustreerd thuis van je werk? Kortom, je wilt terug een gelukkig professioneel leven?

Loopbaanbegeleiding is meer dan alleen maar mental coaching. Tijdens elk coachtraject krijg je inzichten op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

Je gaat ook niet alleen maar praten over wat je dwars zit. Diverse oefeningen zoals tekenen, visualisaties, schrijfoefeningen, doe dingen,... zorgen er voor dat jij op ietwat diepere lagen zal ontdekken wat er bij jou op dat moment speelt. Zo kan je weer kleur aan je leven en je loopbaan geven.

Betaling met loopbaancheques is mogelijk onder bepaalde voorwaarden dankzij de samenwerking met Nextstep coaching.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?

Contacteer mij

Loopbaancheque aanvragen:

Loopbaanbegeleiding
Inzichten op mentaal, fysiek en emotioneel vlak
Ook nood aan een ├ęchte individuele aanpak?
Contacteer mij