Coaching

Stress, burn-out & bore-out & integrale loopbaancoaching

Stress, burn-out & bore-out
De zoektocht naar je unieke zelf

Hoge werkdruk, werk dat niet bij jou past of de drukte van het (gezins)leven zorgt voor extra stress. Als die extra stress langdurig aanhoudt, kan dit leiden tot een Burn-out of Bore-out en kunnen er allerlei klachten ontstaan.

Waar een probleem is, is ook een oplossing...

In mijn diverse opleidingen heb ik geleerd om bepaalde patronen achter problemen te ontdekken. In dit coachtraject krijg jij inzicht in jouw doen en laten, je leert waar je blij van wordt en wat je grootste energievreters zijn. Wie of wat bepaalt deze aanpak? Jij! Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes.

Een breed gamma aan toepassingen zorgt er voor dat ook jij in mijn praktijk de nodige ondersteuning krijgt in je zoektocht naar je unieke zelf. De inzichten die we samen verwerven, kunnen de start zijn om opnieuw in beweging te komen. Dit coachtraject is geschikt voor zowel mensen die met een Burn-out of Bore-out af te rekenen hebben als voor mensen die preventief aan zichzelf willen werken.

Meer weten?

Contacteer mij

"In elke coachsessie vertel je kort waar je voor komt. Maar daarna doen we oefeningen waarbij je met je hoofd leert begrijpen wat je lichaam echt wil. Zo kunnen je hoofd en lichaam terug met elkaar communiceren."

Integrale loopbaancoaching
Inzichten op mentaal, fysiek en emotioneel vlak

Heb je het gevoel dat je werk en priveleven niet in evenwicht is? Loop je soms vast in een bepaalde situatie? Lukt het je niet om een doel te bereiken? Zoek je een nieuwe uitdaging?

Integrale loopbaancoaching is meer dan alleen maar mental coaching. Tijdens een integraal coachtraject krijg je inzichten op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.

Je gaat ook niet alleen maar praten over wat je dwars zit. Diverse oefeningen zoals tekenen, visualisaties, schrijfoefeningen, doe dingen,... zorgen er voor dat jij op ietwat diepere lagen zal ontdekken wat er bij jou op dat moment speelt. Zo kan je weer kleur aan je leven geven.

Meer weten?

Contacteer Bodymindtalk
Integrale loopbaancoaching
Inzichten op mentaal, fysiek en emotioneel vlak
Ook nood aan een ├ęchte individuele aanpak?
Contacteer mij